Президент компанії Star Media Влад Ряшин став членом міжнародної організації
кінематографістів – European Producers Club (Європейський клуб продюсерів). Клуб об’єднує 130 незалежних продюсерів фільмів та телесеріалів з усього європейського континенту.

Сьогодні Європейський клуб продюсерів очолює Гудні Хаммельволл з Ісландії (у її
фільмографії такі відомі проекти як «Occupied» та «Phoenix»), а в ролі віце-президентів –Даріуш Яблонський, Альваро Лонгорія та Паула Ваккаро.

«Приєднання до EPC – важливий крок для Star Media та для мене як президента компанії. Це незалежне підтвердження нашої репутації, визнання багаторічної роботи та здобутків, а також нові можливості для міжнародного співробітництва», – коментує Влад Ряшин.

Європейський клуб продюсерів заснований у 1993 році та діє як професійна спільнота,
аналітичний центр та правозахисна група. Його головні цілі: об’єднання продюсерів різних країн, обмін думками, презентація та лобіювання інтересів кінематографістів як на національному, так і на міжнародному рівні, просування ідеї сильного та незалежного європейського кіно.


Серед членів Клубу продюсери таких фільмів, як «Ще по одній», «Неоновий Демон»,
«Вавилон-Берлін», «Біль та слава», «Чоловік, який вбив Дон Кіхота», «Франц» та інших проектів відомих у всьому світі.

Від Олеся Тарасенко

Олеся Тарасенко - засновниця 1-го блог журналу України LuckyUkraine, голова Клубу успішних жінок - Київ, ведуча на АллатраТВ, організатор проектів культурної, соціальної та благодійної направленості. Увійшла у Національний рейтинг «ТОП 100 видатних жінок Київщини» в 2019 та 2020 роках, до Всеукраїнського рейтингу «Успішні жінки України», нагороджена в I та ІІ Національних преміях «Найкраща українка в професії» (маркетолог), в Всеукраїнській премії «МамаWOW” в 2019 та 2020 роках, в премії ТОП 50 «Lady summer 2020”, в премії Celebrity Awards (маркетолог). Нагороджена орденом «За розбудову України».