Зовсім нещодавно преса голосно обговорювала сенсаційне інтерв’ю Dj Madonnа (Наталії Ярмоленко), в якому артистка зізналася, що піддавалася жорстоким побиттям з боку колишнього чоловіка Олега Кензова. Але тільки зараз Наталії, спільно з психологом Оленою Шершньовою, вдалося розібратися, чому це сталося.

«Протягом року я знаходилася в абьюзивних відносинах. Коли я поспілкувалася з Оленою, то нарешті зрозуміла, чому в них потрапила. Не тому, що я жертва або слабка. А тому що у мене був синдром рятувальника. З самого початку мені хотілося допомогти Олегу, врятувати його. І саме це зіграло зі мною злий жарт», – поділилася Наталя.

Олена, в свою чергу, відверто проаналізувала особистість Кензова з точки зору психології.

«Судячи з того, що я почула від Наташі про їхні стосунки з Олегом, можу класифікувати його тип особистості як психопатичний. Психопатичні особистості можуть бути вельми привабливі в соціумі. І до крайності жорстокі при більш близькому контакті. Такі люди не знайомі з поняттям сорому, каяття, усвідомлення помилок. Тож не дивно, що Олег так і не вибачився за все, що витворяв. Але і без його вибачень Наташа тепер в повному порядку», – прокоментувала психолог.

Більш того, в спільному ефірі в Інстаграмм, присвяченому психологічному розбору подібних відносин, Олена і Наталя розкрили найближчі плани артистки на майбутнє.

«Після фізичних травм, які завдав мені Олег, я не можу нормально літати в літаках, у мене підвищений внутрішньочерепний тиск. Але психологічно я повністю відновилася. І це головне. А під час роботи з психологом народилася ідея створення Фонду допомоги жінкам, які постраждали від абьюза. У нашій країні поліція часто не працює. Коли під час чергового спалаху гніву Олега я дзвонила в поліцію і говорила: «У нього ніж, він мене вб’є!», Мені відповідали: «Найміть охоронця». Тому мені хочеться допомогти українкам, які не знають, до кого звернутися і як вийти з домашнього пекла», – підсумувала Dj Madonnа.

Від Савенко Ірина

Савенко Ірина - головний редактор 1-го блог-журналу LuckyUkraine, журналіст, фоторепортер.