Не пропусти найспекотнішу вечірку цього літа!

27 червня о 20:00 відбудеться по-справжньому запальний концерт… Олег Кензов приїде на BAKKARA RIVER PARTY, щоб зробити ваш літній вечір ще більш кайфовим. Його хіти «Обстановка по кафу», «Отвечаю», «Папин бродяга» та інші підкорили серця мільйонів слухачів. Це саме та музика, під яку хочеться танцювати! Артист не залишає байдужим нікого, дивуючи чоловіків сенсом і душевністю, а дівчат – харизмою і голосом.

Концерт Олега Кензова відбудеться у новому БЕЗПЕЧНОМУ форматі, аналогів якому не існує. Сцена буде розташована на воді – просто посеред Дніпра, а глядацькі місця – на балконах комфортабельних номерів готелю BAKKARA. Уявіть собі: ви з друзями відірветеся на крутому концерті в особистому залі з видом на пейзажі столиці! А для найвідданіших фанатів open-air шоу – до продажу доступні квитки в фан-зону, розташовану на понтоні, просто біля сцени: https://kontramarka.ua/ru/event/oleg-kenzov-68135-124484.html

– Друзі, BAKKARA RIVER PARTY – це абсолютно новий формат концертів, який точно варто випробувати всім! Свіже повітря, розкішний сервіс та відрив під круту музику – ось, що чекає вас на цьому острові вечірок, – коментує Олег Кензов. – В неділю, 27 червня, я буду запалювати на сцені просто посеред Дніпра! Ви танцюватиме під мої найкращі треки, а також почуєте дещо новеньке. Давайте проведемо цей вечір разом! Чекаю кожного!

Bakkara River Party 2021 – історія про те, як поєднуються комфорт і гучні вечірки! Це новітній, БЕЗПЕЧНИЙ формат концертів з унікальною сценою посеред Дніпра. Для реалізації цих open-air були задіяні декілька десятків людей, привезені 40 тонн технічного обладнання і найбільша баржа в Україні. Фішкою вечірок стануть особисті глядацькі зали для гостей – усі охочі зможуть насолоджуватися концертами улюблених артистів з балконів комфортабельних номерів готелю Bakkara.

Щосуботи на сцені Bakkara River Party 2021 посеред Дніпра виступатимуть топові українські артисти та музичні гурти. Серед них: Сергій Михайлюк і оркестр «Ляпіс-98», «Мачете», Олег Кензов, Оля Полякова, DOROFEEVA, MONATIK, «НеАнгели», Тіна Кароль та багато інших. Крім виступів улюблених артистів, вас чекають:

  • кращі ведучі, аніматори та DJ;
  • можливість провести банкет або власний івент під час концерту;
  • розважальні програми для дітей і їхніх батьків;
  • спеціальні сюрпризи від партнерів проекту;
  • розіграші призів;
  • унікальні фотозони, краєвиди історичного Києва, заходи сонця на Дніпрі з шампанським і музикою.

Щоп’ятниці гості Bakkara River Party зможуть насолодитися унікальним театрально-цирковим DINNER-шоу WISH RIVER. Автори та режисери нової постановки, керівники Art Vision Production, зірки Cirque du Soleil Aurelia Cats і Viktor Kee реалізували амбітні надзавдання у цьому проекті. Це унікальний мікс фізичного театру, високого циркового мистецтва, перформансу від віртуозного музиканта Василя Попадюка та його гурту PapaDuke, сміливої хореографії, іскрометної комедії і приголомшливої магії у супроводі футуристичної графіки, піротехнічних і світлових спецефектів. Професійні акробати, еквілібристи, жонглери та повітряні гімнасти переносять глядача у захоплюючий світ ілюзій. Залишитися байдужим до цього шоу просто неможливо!

Від Савенко Ірина

Савенко Ірина - головний редактор 1-го блог-журналу LuckyUkraine, журналіст, фоторепортер.