Без вагань можна сказати, що «Сам на сам» став справжнім хітом, що активно підхопили у свої ротації топові радіостанції. 

   Сама артистка зізнається, що вони з командою вирішили зробити ремікс, щоб надати пісні нового звучання та  ще більшого поширення.

Як розповіли журналістам LuckyUkraine, «Вже з перших секунд прослуховування цього треку хочеться танцювати . Він вийшов справді яскравим та запальним і я прослуховую його декілька разів на день. 

     Ремікс показує пісню «Сам на сам» з нової сторони для моїх слухачів, адже він ще більше підкреслює його драйвовість. Особливо обожнюю та раджу послухати його   на великій гучності в машині , саме тоді ви можете відчути цей крутий біт, який додає особливого настрою. Сподіваюсь прослуховування синглу принесе Вам стільки ж задоволення, як і мені. 

   Точно знаю, що наша робота буде запалювати ваші вечори та в нього є всі шанси стати Вашим улюбленим реміксом.»- ділиться Sowa.

     Над створенням реміксу працювали ді-джеї Dudinski & Mordax Bastard.

   «SOWA – Сам на Сам, з перших секунд я зрозумів що робота вийде цікава і яскрава. Я дуже люблю працювати з професіоналами своєї справи. Вокал, ідея і сам зміст тексту надихнув мене на ремікс саме в цій стилістиці. Хочу висловити подяку співачці SOWA за приголомшливий вокал. Окрему подяку хочу висловити музикантам і звукоінженерам які працювали на етапі запису, аранжування та відомості оригінальної версії, ви проробили дивно якісну роботу, що на порядок спростило моє завдання в написанні, а в підсумки і зведення фінальної версії від Mordax Bastards», – коментує автор реміксу Dudinski.

   Нагадаємо, що вже зовсім скоро буде презентовано відеороботу на однойменний сингл, зйомки якої відбувались  у Стамбулі.

Від Савенко Ірина

Савенко Ірина - головний редактор 1-го блог-журналу LuckyUkraine, журналіст, фоторепортер.