Український музикант Паренёк Простой презентує свій новий україномовний сингл “Собака-Барабака”, який увійде до другого альбому артиста.

Приймаючи деякі прості рішення, наприклад такі, як завести вдома собаку, ми навіть не уявляємо, наскільки сильно вони здатні змінити наш звичний ритм життя і наше ставлення до оточуючих речей.

“Собака не просто приходить в наш дім, вона буквально вривається в нього, стає будильником і фітнес тренером вранці та ввечері. Перетворюється в наполегливого вчителя-буддиста, який стверджує, що нові кросівки – це лише річ, про втрату якої не варто засмучуватися. Калюжа на підлозі – це прекрасний приклад, який показує, що багато проблем можуть вирішитись помахом ганчірки, і вуаля – калюжі/проблеми, як і не бувало”, – розповідає Паренёк Простой.

Очікування тільки позитивних емоцій відходять на другий план, поступаючись місцем розгубленості та відчаю… Але… Зрештою все одно тебе чекає Happy End!

“Коли проходимо всі рівні випробувань, які придумала нам собака, ми реально змінюємося і змінюємося в кращий бік!!! А собака стає новим справжнім щирим і вірним другом. Ось така вона Собака-Барабака”, – доповнює музикант.

У своїй творчості Паренёк Простой піднімає важливі соціальні та побутові теми, і вже скоро музикант представить свій наступний сингл, в якому він виступає проти домашнього насильства. Тим самим показавши важливість і актуальність цієї проблеми.

Від Савенко Ірина

Савенко Ірина - головний редактор 1-го блог-журналу LuckyUkraine, журналіст, фоторепортер.